dolor sit amet

Wij zijn goed in het seriematig vervaardigen van houten produkten in kleine tot grote series. Gefabriceerd op de CNC-freesmachine of op andere wijze machinaal gemaakt. We kunnen vierzijdig schaven, breedband schuren 900 mm breed, kanten schuren 200 mm hoog, gaten steken, diverse zaag bewerkingen, boren en frezen. Denk aan bodems en zijkanten van kisten, boemerangs, labels, beuken blokken, houten blokjes, verpakkingen, displays, rekjes, zeepdoosjes, etiketten, panelen, schotten. Of bijvoorbeeld getoogde spouwlatten voor stelramen, op de CNC-freesmachine vervaardigd. Ook kunnen wij plaatmateriaal voorzien van schroefgaten, scharniergaten, sleuven, sponningen enz. Onze CNC- freesmachine kan zowel plaatmateriaal als massief hout verwerken. De tekening kan aangeleverd worden in AutoCad of schetsmatig. Wij tekenen de tekening om naar een machinetekening. Wij zijn sterk in het vervaardigen van seriewerk. Honderden boemerangs, duizenden labels, honderden speel- blokken, honderdduizenden steeketiketten, tienduizenden roerhouten. Laat ons gerust eens meedenken. Zie de video pagina voor de fabricage.

Seriematige houtbewerking en houten halffabrikaten.

CNC-freesbewerkingen van plaat materiaal en massief hout.

Kisten en rekken op maat in serie-aantallen.

Plaatmateriaal bewerkt met o.a. gaten, sleuven en uitsparingen.

Steeketiketten Divers seriewerk Roerhouten
Rek voor het vervoer van kwetsbare messing kraanonderdelen. CNC-machine werk.
Boomerangs vervaardigd op de CNC-freesmachine.
Blokken van beukenhout voor een lagere school. In drie maten, rondom afgewerkt.
Kisten voor een lagere school, van berkentriplex, massief houten balk voor het trekkoord en muizen-wieltjes.
Getoogde spouwlatten voor stelramen, op de CNC-freesmachine vervaardigd.
Planten etiket

Hier kan geen handwerk tegenop ! Sneller en maatvaster.

Alle getoogde spouwlatten exact hetzelfde en exact passend.
Kistjes en rekjes voor flesjes, vurenhout, zwart geverfd en vlak kistje met uitsparingen voor flesjes van western red ceder. Vervaardigd met de CNC-frees.
Ovalen labels met zeefdruk van berkentriplex, gefreesd op de CNC-freesmachine: in ovalen vorm, rondom afgewerkt en twee schroef gaatjes. Voor labels, steekhouten en roerhouten zie de pagina `steekhouten`.
Doosjes voor zeep van western red ceder. Eigen ontwerp met uitsparing. Te combineren met kartonnen hoesje. Vervaardigd met de CNC-frees.

CNC-freesbewerkingen van plaat materiaal en massief hout.

Hans aan de freesmachine voor de bewerking van Douglas balken. Sleuven, afrondingen en happen, gemaakt op de pennenbank.